hang

Visual Europe Group

Rólunk

Cégcsoportunk három cég (AV-Control, DCN Rental, Visual Europe) összefonódásával és 100%-os tulajdonszerzésével jött létre. A cégcsoportot alkotó cégek szervezeti, humán és teljes eszközállományuk egyesítésével szolgáltatnak a VEGroup brand alatt. Az AV-Control Kft. 15 éve működik a rendezvénytechnikát komplexen átfogó portfólióval, a DCN Rental Kft. első sorban a konferenciák technikai igényeinek kiszolgálására szakosodott, míg a Visual Europe Zrt. az innovatív, kreatív vizuáltechnikai megoldások területén rendelkezett nagy tapasztalattal. A VEGroup megalakulásával a rendezvénytechnika területét teljesen átfogó, magas szolgáltatási színvonalat nyújtó, fejlett szervezeti és pénzügyi háttérrel rendelkező cégcsoport jött létre. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk úgy fix rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, mint egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában. A cégcsoport hitvallása, hogy az ügyfelek igényeit maximálisan kielégítve, a lehető legnagyobb hozzáadott értéket biztosítva, komplex szolgáltatást nyújtunk partnereinek. A szemléletváltásnak, a strukturális átalakításoknak és értékesítési stratégiának köszönhetően, a cégcsoportunk rövid idő alatt nem csupán a hazai piacon vált piacvezetővé, hanem jelentős rutinnal rendelkezik nemzetközi projektek kivitelezésében is.

Okos
otthon

Magas szintű kényelem, biztonság, energiamegtakarítás. Már az első gondolattól legyen okos és tervezzen okosat. Manapság mindent okos jelzővel látunk el, jogosan merül fel a kérdés:

Mi a helyzet a házakkal, épületekkel, otthonokkal?

A rendszer a számára programozott feladatokat elvégzi az adott esemény vagy megadott időpont bekövetkezését követően.

Okos
tárgyaló

“Okos ” jelzővel ma már elég sok mindent illetünk. Miért pont az irodánk maradjon ki ebből?!

De mire gondolunk, ha egy okos irodáról beszélünk?! – Jó reggelt! köszöntéssel és egy meleg kávéval vár minket az asztalunknál mire beérünk?

Itt még nem tartunk. De bátran kijelenthetjük, hogy minden egy gombnyomással vezérelhető.

Képzelje el, hogy munkába menet már beállíthatja az iroda hőmérsékletét.

Referenciáink


 

Kapcsolat

Visual Europe Group

Cím: H-1044 Budapest, Óradna u. 11.
Telefon: +36 1 430 0408
E-mail: info@vegroup.hu
Kommunikációs- és sajtóügyek: sajto@vegroup.hu

Kövessen minket a közösségi médiában!

Hírek, képek, videók, érdekességek naponta!

Kövessen minket a közösségi médiában!

Hírek, képek, videók, legfrissebb tartalmak azonnal!